• podpora@profiwebovka.cz
  • +420 775 372 256

Podmínky GDPR

Michal Ticháček > Blog > Podmínky GDPR

Podmínky GDPR

22.06.2021

Souhlas se zpracováním osobních údajů

  1. Udělujete tímto souhlas provozovateli tohoto webu: ProfiWebovka, s.r.o. IČ:1234567 se sídlem: Nový Jíčín. (dále jen "Správce"), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů (dále jen GDPR) zpracovávala tyto osobní údaje:
    • jméno a příjmení
    • adresa
    • e-mail
    • telefonní číslo
  2. Vaše osobní údaje budeme zpracovávat za účelem zasílání obchodních sdělení. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu trvání souhlasu.
  3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odhlašovací odkaz, který je součástí každé elektronické korespondence nebo zasláním emailu na adresu web@profiwebovka.cz nebo písemně na adresu Správce.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
    • MyWeb, s.r.o., IČ: 10718150, se sídlem Kostelní 2022/18, 741 01 Nový Jičín, která je poskytovatelem datových úložišť a softwarových aplikací.
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
    • vzít souhlas kdykoliv zpět
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
    • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů